Ankara'da kaçak araba parçası operasyonu!

Ankara'da yapılan bir operasyonda akıllara durgunluk veren sonuçlar ortaya çıktı. Yasadışı yollardan Ankara'ya onlarca kaçak araba parçası getiren 5 kişi yakalandı.

Ankara'da kaçak araba parçası operasyonu!

Ankara polisi tarafından bugün yapılan bir operasyonda ortaya çıkan sonuçlar pes dedirtti. Edinilen bilgiye göre kaçak yollarla başkente araba parçaları getiren ve bunların ticaretini yapan 4 kişi yakayı kıskıvrak ele verdi.

Söz konusu operasyonların Ankara'nın Yenimahalle ve Mamak ilçelerinde gerçekleştirildiği açıklandı. Ankara Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda hayret verici sonuçlar ortaya çıktı.

SUÇLULAR PES DEDİRTTİ

Operasyonlar iki farklı şekilde gerçekleştirildi ve yapılan detaylı araştırmalar sonucunda tespiti sağlanan 5 kişi başarılı bir operasyon sonucu yakalandı. Söz konusu 5 kişi yapılan operasyon sonucu emniyet müdürlüğüne götürülürken kaçak yollarla ülkemize getirdikleri araç parçaları pes dedirtti.

Emniyet birimlerinin gerçekleştirdiği operasyon sonucu 1 adet araç, 188 adet farklı markalarda araç motoru, 84 adet araç farı, 50 adet araç airbag, 31 adet araç göstergesi ve 11 adet araç şanzımanı ele geçirildi.

OPERASYONLAR PEŞ PEŞE GELİYOR

Yapılan operasyon sonucu ilgili kişilere yaptırım uygulandı. Ankara ve ülke genelinde başarılı operasyonlar ise birer birer gerçekleştirilmeye ve operasyonlar sonucu suçlular birer birer yakalanmaya devam ediliyor.

Gerek tek bir noktada gerek ülkenin farklı yerlerinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlar sonucu bir çok suçlu önemli materyaller ile yakayı ele veriyor.

SONRAKİ HABER