Ankara'da Jandarma ekipleri 1363 aranan kişiyi adalete teslim etti

Başkentin başta kırsal bölgelerde olmak üzere asayişin sağlanması adına önemli hizmetlerde bulunan Ankara İl Jandarma Komutanlığı, şehirde aranan yüzlerce kişinin daha kaçışına son verdi.

Ankara'da Jandarma ekipleri 1363 aranan kişiyi adalete teslim etti

Şehrin farklı ilçelerinde düzenledikleri operasyon ile hırsızlık suçu işlediği tespit edilen kişileri emniyete gönderen ekipler, aranan kişileri bulma konusunda da önemli sonuçlar elde ediyor.

Türkiye'nin farklı şehirlerinde olduğu gibi Ankara'da da aranan kişileri yakalama konusunda titiz davranılıyor. Ankara Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı bu konuda önemli hizmetlerde bulunuyor.

TAM 1363 SUÇLU JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN YAKALANDI

Konu ile ilgili olarak özellikle yol kenarlarında ekiplerin yaptıkları araç ve kimlik kontrolleri büyük önem taşıyor. Şehrin giriş çıkışlarında ve farklı noktalarında jandarma asayiş ekiplerinin yaptığı çalışmalarda 1363 arama kaydı bulunan kişinin tespit edildiği öğrenildi.

İşlediği suçlardan dolayı kendileri için ceza verilen, bu cezaya rağmen cadde ve sokaklarda rahat gezme niyetinde olan suçlular ekiplerden yakayı kurtarılamadı. Yakayı ele verilen isimler ile ilgili ekipler tarafından gerekli işlemler yapıldı.

ARANAN SUÇLULAR TEKER TEKER TESPİT EDİLİYOR

Ankara'da ve 81 ilde ilgili birimler toplum huzurunu koruma kapsamında programlarına devam ediyor. Şehir içi ve dışında yapılan çalışmalarda çeşitli suçlara bulaşan çok sayıda isim yakalanıyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER