Ankara'da itfaiye erleri yeni yılı görev başında karşıladı!

Başkent Ankara'da yeni yılı karşılayan itfaiye erleri görevleri başından ayrılmadı. Mesaileri yeni yılda da devam eden itfaiye çalışanları yeni yıla görev başında "merhaba" dedi.

Ankara'da itfaiye erleri yeni yılı görev başında karşıladı!

2023 yılını geride bırakarak 2024 yılına gireceğimiz dakikalarda Ankara'da itfaiye çalışanları yeni yıla görev başında "merhaba" dedi.

Yeni yıla ailelerinden uzak, görev başında giren Ankara İtfaiye Dairesi Başkanlığı personeli 2024'ü mesaide karşılarken mutlu, sağlıklı ve afetsiz bir yıl dileğinde bulundu.

İTFAİYE ERLERİ GÖREV BAŞINDA YENİ YILI KARŞILADI

İtfaiye personeli Sultan Arife Eker, 1,5 yıldır itfaiye eri olarak görev yaptığını belirtti. İlk yılbaşı görevi olduğunu ifade eden Eker, "Gece gündüz demeden her şeyin yanıp kül olduğu anlarda biz itfaiyeciler umudu koruyan, yangını söndürenleriz. Ankara halkının güvenliği için hazır halde bulunmaktayız." dedi.

Ankara'da itfaiye erleri yeni yılı görev başında karşıladı! - Resim : 2

HÜZÜN VE MUTLULUK BİR ARADA

İtfaiye eri Ferhat İlhan ise 3 yıl önce Ankara İtfaiye Dairesi Başkanlığında göreve başladığını söyledi. İkinci kez yılbaşında görev yaptığını ifade eden İlhan, ailesinden uzakta yılbaşı geçirdiğini belirtti.
Yeni yılda kötü olayların yaşanmamasını temenni eden İlhan, "Bir yanım hüzünlü bir yanım mutlu. Hüzünlü olan tarafım ailemden uzağım. Onlar bensiz geçiriyor yılbaşını.

Ankara'da itfaiye erleri yeni yılı görev başında karşıladı! - Resim : 3

Bir yanım da mutlu, çünkü bir vatandaşın canına el uzatabilmek onların yanında olabilmek, zor zamanlarında onlara el uzatabilmek beni mutlu ve huzurlu ediyor. 7/24 görevimizin başındayız." dedi.

Ankara'da itfaiye erleri yeni yılı görev başında karşıladı! - Resim : 4

İtfaiye erleri Ankara'dan şu ana kadar da olumsuz bir haber gelmediğini belirtti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER