Ankara'da İsrail'in Gazze'yi bombalamasını protesto eden STK'lar bir araya geldi

İsrail'in Filistin'de ki masum halkı hedef alması üzerine vatandaşların her geçen gün tepkisi daha çok büyüyor. Son olarak Ankara'da vatandaşlar sokağa döküldü.

Ankara'da İsrail'in Gazze'yi bombalamasını protesto eden STK'lar bir araya geldi

Dün gece saatlerinden bu yana İsrail'in Filistin'i bombalaması üzerine Ankara'da vatandaşlar Amerika Birleşik Devletlerinin Büyükelçiliği önünde toplanarak sloganlar attı.

STK'LAR TOPLANDI

İsrail'in her geçen gün Filistin'de ki masumlara daha sert saldırması sonucu çok sayıda sivil hayatını kaybetti. Bunun üzerine dünya üzerinde pek çok ülkede vatandaşlar sokağa döküldü. Son olarak dün akşam saatlerinde Ankara'da Filistin Dayanışma Platformunun çağrısıyla bir araya gelen birçok sivil toplum kuruluşu (STK), İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti.

aa-20231028-32543584-32543582-israilin-gazze-saldirilari-ankarada-protesto-edildi.jpg

ANKARA'DA GAZZE PROTESTOSU

Ankara Filistin Dayanışma Platformunun çağrısıyla bir araya gelen birçok sivil toplum kuruluşu (STK), İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti.

aa-20231028-32543584-32543580-israilin-gazze-saldirilari-ankarada-protesto-edildi-001.jpg

Amerika Birleşik Devletlerinin (ABD) Ankara Büyükelçiliği önünde toplanan grup, Türk ve Filistin bayrakları kaldırarak, İsrail ve ABD aleyhinde slogan attı.

Çok sayıda STK temsilcisinin konuşma yaptığı eylemde, Filistinliler için dua edildi.
Grup, büyükelçilik binası önünde namaz kıldıktan sonra dağıldı.

SONRAKİ HABER