Ankara'da iş arayanlar dikkat! TÜBİTAK personel alım ilanı yayımladı

Sağlamış olduğu haklarla çalışanların rüyalarını süsleyen TÜBİTAK yeni iş ilanları yayımladı. Ankara'da personel alımı yapacak kurum yeni kadroları ve iş başvurusu için açık pozisyonları duyurdu.

Ankara'da iş arayanlar dikkat! TÜBİTAK personel alım ilanı yayımladı

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı TÜBİTAK iş başvurusu yapmak isteyen kişiler için yeni iş ilanları yayımladı. 23 Eylül 2024 Pazartesi tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan iş ilanları için başvuru şartları ve açık pozisyonlar duyuruldu. Yayımlanan ilanlarda Ankara ve Kocaeli şehirlerinde personel istihdamı yapılacağı açıklandı.

TÜBİTAK ANKARA PERSONEL ALIMI 23 EYLÜL 2024! HANGİ POZİSYONLAR İÇİN İŞ BAŞVURUSU KABUL EDİLECEK?

TÜBİTAK tarafından yayımlanan ilanlarda Ankara'da çok sayıda pozisyonda personel alımı yapılacağını duyurdu. Aday araştırmacı pozisyonu için yapılacak olan alımlarda;

Elektrik‐Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Fizik, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Makine ve İmalat Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Mekatronik Sistemler Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği veya Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği bölümlerinin birinde 3. veya 4. sınıfta öğrenim gören 35 kişi istihdam edilecek.

Ankara'da iş arayanlar dikkat! TÜBİTAK personel alım ilanı yayımladı

Ankara'da iş arayanlar dikkat! TÜBİTAK personel alım ilanı yayımladı - Resim : 2

TÜBİTAK Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü, TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü ve TÜBİTAK Ulusal Akademik Ağ ve Bilgi Merkezi gibi farklı pek çok birimde görevlendirilmek üzere personel alımı yapılacağını duyurdu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER