Ankara'da iki ilçede gerçekleşen iki ayrı trafik kazasında 5 kişi yaralandı

Ankara’nın Sincan ve Etimesgut ilçelerinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında toplamda 5 kişi yaralanarak hastanede tedavi altına alındılar.

Ankara'da iki ilçede gerçekleşen iki ayrı trafik kazasında 5 kişi yaralandı

Ankara’da akşam saatlerinde iki farklı ilçede iki ayrı trafik kazası meydana geldi. Etimesgut ve Sincan’da gerçekleşen trafik kazalarında toplam 5 kişinin yaralandığı açıklandı. Kazalara ekipler hızlı bir şekilde müdahale ederken yaralılar en yakın hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındılar.

İKİ İLÇEDE İKİ AYRI KAZA!

Etimesgut ilçesinde gerçekleşen kazada bir otomobil ile bir motosiklet çarpışırken Sincan’daki kazada ise iki otomobil çarpıştı. Kazaların neticesinde araçlarda maddi hasarlar meydana gelirken can kaybı yaşanmaması ve sadece yaralıların olması teselli olarak değerlendirildi.

5 KİŞİ YARALANDI!

İlk kaza, saat 18.40 sıralarında Etimesgut ilçesi İstasyon Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sincan'dan Etimesgut istikametine seyir halinde olan otomobil, motosikletle çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ankara'da iki ilçede gerçekleşen iki ayrı trafik kazasında 5 kişi yaralandı

İkinci kaza ise, saat 21.40 sıralarında Sincan ilçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde meydana geldi. Merkez istikametinden Ayaş istikametine gitmekte olan iki otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulansla hastaneye sevk etti.

Ankara'da iki ilçede gerçekleşen iki ayrı trafik kazasında 5 kişi yaralandı - Resim : 2

Polis ekipleri her iki kazaya da müdahale ederken bu kazalara dair soruşturmaların başlatıldığı bildirildi. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra oluşturulacak olan kaza raporları ile beraber bu kazalara dair adli karar ilgili savcılıklarca verilecek. Adli sürecin başlayıp başlamamasına dair nihai karar bu sürecin neticesinde belli olacak.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER