Ankara'da huzur evi sakinleri bayram heyecanını sevdikleri ile beraber yaşadı

Kurban Bayramının gelmesi ile beraber vatandaşlar ibadet olan kurban kesim işlemini gerçekleştirdi. Bu sürecin ardından vatandaşlar bir araya gelerek birbirlerinin bayramlarını tebrik etmeye başladı.

Ankara'da huzur evi sakinleri bayram heyecanını sevdikleri ile beraber yaşadı

Her sene bayramlaşma dönemi geldiğinde vatandaşlar kendilerinden yaşta büyük olanları yaşadıkları yerde ziyaret ederek onların bayramlarını kutluyor. Bu sene Kurban Bayramı olması dolayısıyla Ankara'nın Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde de bayram heyecanı yaşadı.

Huzurevinde ikamet eden vatandaşlar kendilerini ziyarete gelen yakınlarının Kurban Bayramı tebriklerini kabul etti. Huzurevinde kalan vatandaşların heyecanı ve mutluluğu yüzlerine net bir şekilde yansıdı.

Ankara'da huzur evi sakinleri bayram heyecanını sevdikleri ile beraber yaşadı

HUZUREVİ SAKİNLERİ MUTLULUKLARINI DİLE GETİRDİLER

Bayrama özel olarak süslenen yaşlılar bayram için kendilerini ziyarete gelen misafirlerine ikramlarda bulunurken onlarla bol bol sohbet etti. Huzurevinde yaşayan 86 yaşındaki Hamside Elçi "Bizim için kimse telaşlanmasın. Yerimiz çok güzel, rahatız. Ben buraya gelene kadar gençlerin biz yaşlılara bu kadar değer verdiklerini bilmezdim. Sağlık Bakanlığından ve Milli Eğitim Bakanlığından da ziyaret ediyorlar. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin" şeklinde konuştu.

Huzurevinde kalan diğer vatandaşlarda memnun ve mutlu olduklarına dair görüş bildirdiler. Çocuklarının ve yakınlarının kendilerini ziyaret ettiğini ifade eden yaşlılar bayramın tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını istediklerini söylediler.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER