Ankara'da husumet kavgası cinayetle sonuçlandı

Silahların konuştuğu tartışmaya bir yenisi daha ekledi. Çankaya'da yaşanan olayda bir kişi hayatını kaybetti.

Ankara'da husumet kavgası cinayetle sonuçlandı

Ankara'da son dönemde sıklaşan silahlı kavga olayları artmmaya devam ediyor. Aralarında anlaşmazlık olan taraflar bir araya geldiğinde hararetli bir şekilde yaşanan tartışmalar acı şekilde son buluyor.

Bu duruma örnek olarak bir asayiş olayı da Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Keklik Pınarı Mahallesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre aralarında bir sıkıntı olan iki kişi arasında silahın konuştuğu bir tartışma meydana geldi.

Ankara'da husumet kavgası cinayetle sonuçlandı

SPOR SALONUNDA SİLAHLI KAVGA

Spor salonu işletmeciliği yapan bir kişi le husumetlisi, söz konusu spor salonda bir araya geldi. Taraflar arasında çıkan tartışmada ise husumetlisinin spor salonuna gelen kişi silahına davranarak şahsı ağır yaraladı. Yaralanan şahıs kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Genç yaşta bir saldırı sonucu hayatını kaybeden spor salonu işletmesinin vefatı ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Hangi nedenden dolayı tarafların arasında husumet olduğu bilinmezken çıkan olay her iki kişi içinde geri dönülemez sonuçlara yol açtı.

Spor salonu işletmeciliği yapan şahıs cenaze işlemlerinin tamamlanmasının ardından toprağa verilecek. Cinayet işleyen şahıs ise Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından olay yerinde yakalanmış ve emniyete götürülmüştü. Zanlının da adli işlemlerinin ardından tutuklanıp cezaevine gönderilmesi bekleniyor.

Gece saatlerinde yaşanan olay çevre sakinleri tarafından da şaşkınlık ile karşılandı. Vatandaşlar olaydan dolayı duydukları üzüntüyü ifade ediyorlar.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER