Ankara'da hırsızlık operasyonu! 3 yabancı uyruklu zanlı tutuklandı

Sincan, Yenimahalle ve Çankaya ilçelerinde meydana gelen hırsızlık olayları üzerine yürütülen soruşturmalar kapsamında 3 zanlı yakalandı. Yabancı uyruklu şahıslar tutuklandı.

Ankara'da peş peşe meydana gelen hırsızlık olayları nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından özel soruşturma başlatıldı. Düzenlenen operasyonda ekipler 185 güvenlik kamerasını tek tek inceleyerek şüphelilerin kimliklerini belirlerdi. Düzenlenen operasyonda Gürcistan uyruklu oldukları belirlenen 3 zanlı yakalanarak haklarında adli işlem başlatıldı.

ANKARA'DA HIRSIZLIK ZANLISI 3 ŞAHIS YAKALANDI!

Ankara'da yapılan hırsızlık operasyonunda 3 yabancı uyruklu tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bu ay Çankaya, Yenimahalle ve Sincan ilçelerinde 3 ayrı hırsızlık olayı meydana gelmesi üzerine çalışma başlattı.

Bu kapsamda 185 güvenlik kamerası incelenerek, şüphelilerin kimlikleri belirlendi. Ekiplerce metro istasyonunda yapılan operasyonda Gürcistan uyruklu A.A, G.T, ve K.G. yakalandı. Şüphelilerin üstlerinde ve ikametlerinde yapılan aramada, kapı kilitlerini açmak için kullanılan aparatlar, kamufle olmak için kullandıkları şapka ve giysilerle birlikte mağdurlara ait çok sayıda ziynet eşyası ile dizüstü bilgisayar ele geçirildi. Şüphelilerin boş evleri tespit ettikten sonra, özel aparatlarla kapı göbeklerini kırıp ziynet eşyası, para ve elektronik eşya çaldıkları öğrenildi.

Güvenlik güçleri tarafından yakalanan şüpheliler haklarında yapılan adli işlemin ardından mahkemeye çıkartıldı. Zanlılar mahkemede yapılan duruşmanın ardından tutuklanarak cezaevine gönderilirken zanlıların evinde ele geçirilen eşyalar ise hırsızlık mağdurlarına teslim edildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı