Ankara’da hayvan yüklü tır devrildi: Kuzular derede telef oldu

Ankara Haymana'da kuzu yüklü tır kontrolden çıkarak dereye devrildi. Kazada sürücü yaralanırken, araç içindeki kuzular dereye düşerek telef oldu. Jandarma olaya ilişkin soruşturma başlattı.

Ankara’da hayvan yüklü tır devrildi: Kuzular derede telef oldu

Ankara’da feci bir kaza haberi geldi. Aktarılan son habere göre kontrolden çıkan ve hayvan yüklü olan tır yan devrildi. Meydana gelen kazada araç içerisinde olan çok sayıda hayvan telef oldu.

Ankara’nın Haymana ilçesine bağlı Esenköy Mahallesi’nde meydana gelen olayda henüz kimliği belirlenemeyen sürücünün kullandığı tır fren boşalması sebebi ile dereye yuvarlandı. Kazada araç içindeki hayvanların büyük bir kısmı telefon olurken, sürücü de yaralandı.

HAYVANLAR TELEF OLDU

Ankara'nın Haymana ilçesinde kontrolden çıkan kuzu yüklü tırın devrilmesi sonucu çok sayıda küçükbaş hayvan telef oldu.

Ankara’da hayvan yüklü tır devrildi: Kuzular derede telef oldu

Kaza, Haymana’nın Esenköy Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, sürücüsü ve plakası henüz öğrenilemeyen küçükbaş hayvan yüklü tır, freninin boşalması sonucu dereye yuvarlandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada tırın dorsesinde bulunan kuzular dereye düşerek telef olurken, tır sürücüsü yaralandı.

EKİPLER SORUŞTURMA BAŞLATTI

Hayvan yüklü tırın devrildiği ve çoğu hayvanın telef olduğu kazaya ilişkin jandarma ekiplerinin soruşturma başlattığı öğrenildi. Kazada yaralanan sürücü hastanede tedavi altına alınırken, kuzu yüklü tırın fren boşalması sonucunda dereye yuvarlandığı belirtildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER