Ankara'da hayvan tartışması faciaya dönüştü! Ağır yaralılar var

Son günlerde sıkça dile getirilen hayvanlar konusu bir kez daha büyük bir olaya neden oldu. Söz konusu olay Polatlı ilçesinde gerçekleşti.

Ankara'da hayvan tartışması faciaya dönüştü! Ağır yaralılar var

Başkent Ankara'da hayvan kaynaklı yaşanan yaralama olaylarına bir yenisi daha eklendi. Polatlı'da yaşanan olayın ise sonucunun diğerlerinden ağır olduğu ifade edildi.

KÜÇÜK MESELE BİR ANDA BÜYÜDÜ

Edinilen bilgiye göre Polatlı'da iki kişi arasında bir tartışma başladı. Söz konusu tartışmanın nedeninin küçükbaş hayvan olduğu ifade edilirken tartışmanın çok daha ileri boyutlara ulaştığı ve yaralıların olduğu öğrenildi. Tartışma İ.Y adlı bir vatandaşın sahip olduğu küçükbaş hayvanların S.Ö adlı bir vatandaşın kapısının önünü kirletmesi sonucu başladı.

Kapısının önünün kirletilmesinden rahatsız olan S.Ö durumu giderek İ.Y'ye söyledi. İki isim arasında başlayan konuşma zamanla tartışmaya dönüştü. Tartışmaya başka kişilerde dahil oldu ve arbede yaşandı. Arbedede İ.Y ve yanındakiler S.Ö'ye saldırmaya başladı. S.Ö'de yaşadığı durumu akrabalarına haber verince iş çığırından çıktı.

Daha sonrasında İ.Y'nin yakını olduğu öğrenilen bir isim aracını tartışma yaşayan kalabalığın üzerine sürdü. Bu olayda ise 7 kişi yaralandı. Yaralananlardan 2'sinin ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kavganın ardından emniyet ekipleri olayı aydınlatma adına çalışmalara başladı. Kısa sürede gerekli işlemlerin tamamlanması bekleniyor.

SONRAKİ HABER