Ankara'da hava sıcaklıkları yükselecek

MGM verileri gündemin önemli konu başlıkları arasında yer alıyor. Ankara'daki hava durumu verileri vatandaşlar tarafından merak edilirken kentte hava sıcaklıklarının önümüzdeki hafta yükseleceği belirtildi.

Ankara'da hava sıcaklıkları yükselecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından hava durumu verileri açıklanmaya devam ediyor. MGM tarafından açıklanan veriler takip edilirken 81 il için yapılan hava durumu tahminleri de kamuoyunun bilgisine sunulmaya devam ediyor.

Ankara'nın hava durumu verileri merak konusu olmaya devam ederken kentte yaşayan vatandaşlar hava sıcaklıklarının nasıl seyredeceğini sorgulamaya devam ederken kent için yeni tahminler geldi.

ANKARA'DA ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Başkent Ankara'da önümüzdeki hafta için hava durumu tahminleri yapıldı. 19 Ağustos Pazartesi gününden itibaren kentteki hava sıcaklıklarının artacağı ifade edilirken MGM uzmanlarından açıklama geldi. Ankara'da önümüzdeki hafta sıcaklığın artacağı tahmin edilirken Ankara Valiliğinden de açıklama geldi.

Ankara'da hava sıcaklıkları yükselecek

Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinin verilerine değinildi. Ankara'da hava sıcaklıklarının pazartesi gününden itibaren mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği ifade edildi.

Ankara'da sıcaklıkların 29 - 37 derece arasında olacağının aktarıldığı açıklamada, özellikle kronik rahatsızlıkları olanlar, yaşlılar ve çocukların günün en sıcak saatleri olan 11.00 ila 16.00 arasında açık alanda bulunmaktan kaçınmaları gerektiği ifade edildi. Kentin hava durumu da günlük olarak paylaşılırken Ankara Valiliği, mümkün olduğunda yüksek hava sıcaklıklarında dışarı çıkılmaması gerektiğini ifade etti.

SONRAKİ HABER