Ankara'da hava sıcaklıkları giderek düşüyor

Eylül ayının ortasına gelinmesi sıcaklıkların giderek etkisini azaltmasını beraberinde getirdi. Aşırı sıcak ve bir o kadar yoğun yağışlarla dolu bir yaz geçiren Ankara'da gözler gelecek günlere çevrildi.

Ankara'da hava sıcaklıkları giderek düşüyor


Son yılların en çok yağmurlu bir dönemini geçiren Ankara'da yaşananlar ülkenin dört bir yanından hayretle takip edildi. Çöken yollar ve su basması sonucu olduğu yerde mahsur kalan arabalar 2024 yazına damga vurmuştu.

ANKARA'YI SOĞUK GÜNLER BEKLİYOR

Bu durumun geride bırakılması ve yılın 9. ayına gelinmesinden ötürü havaların soğumasına yönelik beklentiler arttı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü de yaptığı tahminler ile ilerleyen günlerde böyle bir durum olmasını öngördü.

Ankara'da hava sıcaklıkları giderek düşüyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre bugün Ankara'da hava sıcaklığı 31 derece olacak. Bu sıcaklık Çarşamba gününe kadar kademeli olarak 26 dereceye kadar düşecek. En düşük hava sıcaklıklarında da benzer bir durum yaşanması bekleniyor.

Bugün en düşük hava sıcaklığının 19 derece olmasının beklenildiği Ankara'da yarın 20 derecenin olması, Çarşamba'ya kadar 13 dereceye kadar düşmesi tahmini yapıldı.

YENİ HAFTA YAĞMURLA AÇILACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bilgilendirmesi yapılan bir diğer durum ise Pazartesi günü için oldu. Yayınlanan verilerde yeni haftanın ilk gününde yağmur yağması beklenildiği ifade edildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER