Ankara’da hapşırma nöbetleri için tedavi gören kadından haber var

Uzun bir süredir Batman’da hapşırık nöbetçi geçiren ve tedavi için Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’ne getirilen kadının sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Tedavisine devam edilen kadının hapşırık nöbetlerinin azaldığı belirtildi.

Ankara’da hapşırma nöbetleri için tedavi gören kadından haber var

Batman’da 18 Eylül’de başlayan hapşırık nöbetlerinin tedavi edilmesi için Bilkent Şehir Hastanesi’nde sevk edilen kadının sağlık durumunun iyi olduğu ve tedaviye verdiği cevaba göre önümüzdeki günlerde taburcu olabileceği ifade edildi.

18 EYLÜL'DEN BU YANA HAPŞIRIYOR

Benazir Aydın isimli kadın Batman’da 18 Eylül’den bu yana geçirdiği hapşırık nöbetlerine tedavi bulunması için son olarak başkente sevk edilmişti. Farklı doktorların testleri sonucunda hapşırık nöbeti geçiren kadının nöbetlerinin azaldığı belirtildi.

TABURCI EDİLMESİ BEKLENİYOR

Sürekli hapşırma nöbetleri geçiren ve Batman'dan Ankara Bilkent Şehir Hastanesine sevk edilen Benazir Aydın'ın durumunun iyiye gittiği ve önümüzdeki günlerde taburcu edilmesinin beklendiği bildirildi.

FARKLI DOTKORLAR TEŞHİS İÇİN TEST YAPTI

Batman'da 18 Eylül'de hapşırma nöbetleri üzerine Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Benazir Aydın, ileri tetkik ve tedavi için 2 Ekim'de Ankara Bilkent Şehir Hastanesine sevk edilmişti. Edinilen bilgilere göre sevk edildiği günden bu yana Aydın'a Nöroloji, Psikiyatri, Kulak Burun Boğaz, İmmünoloji ve Alerji Hastalıkları ve Dahiliye bölümünden farklı doktorlar teşhis koyabilmek için çeşitli testler uyguladı. Ankara'da 8 gündür tedavi gören Aydın'ın sağlık durumunun iyi gittiği ve hapşırma nöbetinin azaldığı, yapılacak son değerlendirmelere göre önümüzdeki günlerde taburcu edilmesinin planlandığı kaydedildi.

Öte yandan hapşırık nöbetlerinin ilk döneminde yemek yiyip su bile içemediğini ifade eden kadın göğüs ağrısı çektiğini belirtmişti. Hapşırık nöbetinin sadece uyurken durduğu kadın şu anda Bilkent Şehir Hastanesi’nde tedavi görüyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER