Ankara'da hafta sonu yağış bekleniyor! Sıcaklık 7 derece birden düşecek

Aralıklarla da olsa yağışların yaşandığı Ankara'da hava sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi yeniden yağış olacak mı sorusunu akıllara getirmişti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirme ile bu sorunun cevabı belli oldu.

Ankara'da hafta sonu yağış bekleniyor! Sıcaklık 7 derece birden düşecek

Ankaralılar sıcak geçen kış aylarında yağışların olmayışından dolayı gergin bekleyişini sürdürüyor. Günlerce yağış görmeyen ve kış aylarında ilkbaharı hatırlatan hava sıcaklıkları yaşayan başkentliler için sevindirici bir haber geldi.

HAFTASONU İÇİN YAĞMUR BEKLENTİSİ

Ülkemizde hava durumu konusunda en yetkili kurum olan Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Ankara'da bu akşam saatlerinde yağış başlaması bekleniyor. Cuma'yı Cumartesi'ye bağlayan gece boyunca devam etmesi beklenen yağmurların gün içerisinde de etkisini sürdürmesi bekleniyor. Hafta sonu şehirde yağmurun beklenmesi haberi ise vatandaşlar tarafından memnun edici bir gelişme olarak değerlendirildi.

Cumartesi öğleden öncesine kadar devam edecek yağmur sonrasında öğleden sonrasında da havanın bulutlu olması beklenirken Pazar günü ise yağışların yerine yeniden güneşli bir havaya bırakması ön görülüyor. Ankara'da hafta sonu beklenen hava durumu rakamları ise şu şekilde oldu;

Ankara'da hafta sonu yağış bekleniyor! Sıcaklık 7 derece birden düşecek

CUMARTESİ EN YÜKSEK 6 DERECE OLACAK

Cuma günü (bugün) hava durumu sıcaklığı Ankara'da en yüksek 13 derece olması beklenirken bu sıcaklığın Cumartesi günü 7 derece birden düşerek 6 derece olması bekleniyor. Pazar günü ise sıcaklığın 5 derece yeniden artarak 11 dereye gelmesi tahmin ediliyor. Bu bilgilerin ardından Ankaralı vatandaşlar Cuma akşamı dahil olmak üzere yağışların başlamasını beklemeye başladı

SONRAKİ HABER