Ankara'da gümrük kaçakçılarına operasyon düzenlendi! On binlerce tütün ürünü ele geçirildi

Şehir genelinde yasadışı ticarete ve kaçakçılığa izin vermeyen ekipler Kahramankazan'da önemli bir operasyon düzenledi. Söz konusu operasyonda gümrük kaçağı olduğu tespit edilen tütün ve tütün ürünleri piyasaya sürülmeden yakalandı.

Ankara'da gümrük kaçakçılarına operasyon düzenlendi! On binlerce tütün ürünü ele geçirildi

Yasadışı yollarla Ankara'da tütün ürünleri sokmak ve bu ürünlerden gelir elde etmek isteyenlere Ankara Emniyeti tarafından operasyon gerçekleştirildi.

GÜMRÜK KAÇAKÇILARINA OPERASYON

Söz konusu operasyonun ayrıntıları belli oldu. Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yapılan çalışmalar sonucunda 3 şahsın gümrük kaçağı olan tütün ürünlerini piyasaya sokma girişiminde olduğunu öğrendi. Bu bilginin ardından kaçak malzemelerin piyasaya sürülmesinin önüne geçmek üzere KOM Şube Müdürlüğü ve Kahramankazan İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından operasyon düzenledi.

3 şahsın adresleri tespit edildi ve ekipler tarafından gözaltına alındı. KOM Şube Müdürlüğü ve Kahramankazan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de söz konusu 3 kişinin kullandığı tırda bir arama başlattı. Bir tekel bayisi deposunu andıran görüntülerde yüzlerce çeşit tütün ürününün tırda olduğu anlaşıldı.

SUÇLULARIN HÜKÜM GİYMESİ BEKLENİYOR

Tütün malzemelerine ek olarak giyim, hırdavat ve elektronik malzemelerinde ele geçildiği operasyonda Jandarma ekipleri tarafından yakalanan 3 şahsın Ankara emniyet yetkilileri tarafından işlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye çıkarılması ve işledikleri suçlardan ötürü hüküm giymesi bekleniyor. Ankara genelinde kaçakçılık ve benzeri yasadışı suçların amacına ulaşmaması adına emniyet ekipleri denetimlerini sıklaştırmış bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Ankara'daki emniyet güçleri de yapılan operasyonun detaylarını basın ile paylaşıyor. Vatandaşlarda basın aracılığı ile gelişmeleri öğreniyor.

SONRAKİ HABER