Ankara'da Göksu Parkı mevkiinde kaza yapan otomobil alev alev yandı

Başkent Ankara'da meydana gelen bir trafik kazası sonrası otomobil, alev alev yandı. Yanan otomobilin görüntüleri ise bir görgü tanığının cep telefonu kamerası ile kaydedilerek basına servis edildi.

Ülkemizde trafik kurallarına uyulması hayati önem taşıyor. Trafik kurallarına uyulmaması durumunda çeşitli kazalar meydana gelirken Başkent Ankara'dan bir kaza haberi daha geldi. Ankara’da yol çalışması nedeniyle bölünen yolda kaza yapan otomobil bir anda alev aldı.

Yaşanan kazada otomobil bir anda alev alırken kazaya ilişkin ilk bilgiler de ortaya çıktı.

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBEDEN SÜRÜCÜ REFÜJE ÇARPTI

Edinilen bilgiye göre, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Göksu mevkiinde yol çalışması nedeniyle yol bölünmüştü. Göksu mevkiinde bölünen yolda bir otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Direksiyon hakimiyetini sürücü refüje çarptı.

BAŞKENTTE KAZA YAPAN OTOMOBİL ALEV ALEV YANDI

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile otomobil yoldan çıkarak yol çalışmasının bulunduğu alana sürüklendi. Kaza yapan otomobil bir anda alev almaya başladı. Otomobil sürücüsü, son anda alev topuna dönen araçtan dışarı çıkmayı başarırken o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Otomobil alev alev yanarken durum itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ekipler ise çevrede güvenlik önlemleri aldı. Otomobilin alev alev yandığı anlar ise vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Ayrıca kazada uyanan araç da kullanılamaz hale geldi.

Kaynak: İHA