Ankara’da gece saatlerinde çıkan yangında bir ahır kül oldu

Ankara'nın Akyurt ilçesindeki bir ahırda meydana gelen yangında ahır resmen küle döndü. Yangında ahır kullanılamaz hale gelirken can kaybı ya da yaralanma olmadığı öğrenildi.

Ankara’da gece saatlerinde çıkan yangında bir ahır kül oldu

Aktarılan son habere göre gece saatlerinde meydana gelen olayda bir ahırda yangın çıktı. Çıkan yangın ahırı kullanılamaz hale getirirken olayda can kaybı ya da yaralanmanın yaşanmaması sevindirdi.

Olay Ankara'nın Akyurt ilçesinde meydana geldi. Çınar Mahallesi'nde bulunan bir ahırda, bilinmeyen bir sebepten ötürü yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

Ankara’da, gece saatlerinde bir ahırda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında ahırın kullanılamayacak hale geldiği belirtildi.

Ankara’da gece saatlerinde çıkan yangında bir ahır kül oldu

ÇEVREDEKİ VATANDAŞLAR İTFAİYEYE HABER VERDİ

Olay, Akyurt ilçesi Çınar Mahallesi’nde yer alan bir ahırda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, gece 03.00 sıralarında ahırda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredeki vatandaşlar ve belediye ile itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alındı. Olayda can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, yanan ahır kullanılamaz hale geldi.

Aktarılan habere göre yangının neden çıktığı henüz bilinmiyor. Çıkan yangını ekipler uzun uğraşlar sonucunda kontrol altına alırken ahırın resmen küle döndüğü görüldü.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER