Ankara'da freni boşalan kamyon duvara çarpıp devrildi!

Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde freni boşalan kamyon, sürücünün kontrolünden çıkarak önce bir araca çarptı sonra ise bir evin istinat duvarına çarpıp devrildi.

Ankara'da freni boşalan kamyon duvara çarpıp devrildi!

Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde bir kamyonun devrilmesi şeklinde trafik kazası meydana geldi. Kaza Sancar Mahallesi’nde gerçekleşti. Seyir halindeyken freni boşalan bir kamyonda sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kamyon önce bir araca çarptı ama bu çarpma onu durduramadı. Bunun üzerine kamyon bir evin istinat duvarına çarptı. Bu çarpmanın etkisi ile devrilen kamyon yan yattı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar ettiler. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ankara'da freni boşalan kamyon duvara çarpıp devrildi!

KAMYON YAN YATARAK DEVRİLDİ!

Olay, Kahramankazan'ın Sancar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, freni boşalan kamyon önündeki araca çarptı. Araç yoldan çıkarak boş bir arazide durabildi. Freni boşalan kamyon ise bir evin istinat duvarına çarparak durdu. Kamyon çarpışmanın etkisiyle devrilerek yan yattı. Şans eseri olayda hiçbir vatandaş yaralanmadı.

Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Olay yerine gelen trafik ekibi kazaya dair kaza raporunu hazırladılar. Herhangi bir yaralanmaması veya hayatını kaybetmemesi üzerine soruşturma maddi hasar üzerinden yapılıyor. Meydana gelen kazaya dair soruşturmada karar ilgili savcılıkça verilecek. Hem kamyonda hem de çarptığı araçta maddi hasar meydana geldi.

Gerçekleşen kazada kimsenin canına zarar gelmemesi ise teselli kaynağı oldu.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER