Ankara'da firari zanlı denetlemede yakalandı!

Gün içinde emniyet mensuplarının gerçekleştirmiş olduğu denetleme ve kontroller önemli sonuçlar ortaya koyuyor. Yapılan çalışmalarda çok sayıda suçlu yakayı ele veriyor.

Ankara'da firari zanlı denetlemede yakalandı!

Ankara Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Ankara'nın farklı yerlerinde halkın huzur ve güvenliğini koruma adına mesaisine devam ediyor. Kendilerine gelen ihbarlara anında müdahale edip suçluları yakalayan ekipler aynı zamanda rutin olarak kontrollerine devam ediyor.

EKİPLERİN DİKKATİ SUÇLUYU YAKALATTI

Konu ile ilgili olarak son bir gelişmede Ankara'nın Altındağ ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Altındağ ilçesinde görev yapan ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler önemli bir sonuca imza attı.

Ekipler Demirciler sitesinde görev yaparken bir şahsın hal ve hareketlerinden tedirgin oldu. Bu tedirginlikten dolayı şahsın yanına giden ve kimlik kontrolü yapan ekipler karşılarında bir hükümlü olduğunu anladı. Söz konusu şahsın kasten adam öldürme ve yağma suçlarından 21 yıl 2 ay hapis cezası olduğu öğrenildi. Bu durumun ardından ekipler şahsı gözaltına aldı ve emniyete götürdü.

FİRARİLERE GÖZ AÇTIRILMIYOR

Emniyet ekiplerinin gün içinde denetleme ve devriye yapmalarının ne kadar önemli olduğu bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu. Bundan dolayı yılın her zamanında Ankara'da farklı noktalarda konumlanan ya da devriye atan ekipler aranan şahısları yakalama çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER