Ankara'da firari olan 2 hükümlüyü JASAT yakaladı!

Ankara'da silahlı yağma ve yasaklı madde ticareti nedeniyle haklarında yakalama kararı olan 2 firari Ankara İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Dedektifleri Suç Araştırma Timleri tarafından yakalandı.

Ankara'da firari olan 2 hükümlüyü JASAT yakaladı!

Son dönemde artan silahlı yağma ve yasaklı madde ticaretine karşı İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen operasyonlara hız verilirken bir yandan da firari şahısların yakalanması için çalışmalar yapılıyordu. Ankara İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Dedektifleri Suç Araştırma Timleri (JASAT) ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlar kapsamında biri silahlı yağma biri de yasaklı madde ticareti nedeniyle hapis cezası kararı verilen 2 firari kıskıvrak yakalandı.

JASAT EKİPLERİ 2 FİRARİYİ KISKIVRAK YAKALADI!

Ankara İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Dedektifleri Suç Araştırma Timleri (JASAT) ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlar kapsamında haklarında silahlı yağma suçundan 22 yıl hapis cezası kararı açıklanan C.B. isimli firari ile yasaklı madde ticareti suçlaması ile 12 yıl 6 ay kesinleşen hapis cezası kararı çıkan O.İ.A. isimli firarinin yakalandığı açıklandı.

Ankara il genelinde Jandarma Komutanlığı Jandarma Dedektifleri Suç Araştırma Timleri tarafından düzenlenen firarilere yönelik operasyonların tüm hızı ile devam edeceği belirtilirken C.B. isimli firarinin Yenimahalle, O.İ.A isimli firarinin ise Çankaya ilçesinde yakalandığı ifade edildi. JASAT ekipleri tarafından emniyete teslim edilen firarilerin burada yapılan işlemlerinin ardından cezaevi yetkililerine teslim edileceği belirtildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER