Ankara'da FETÖ operasyonu: 12 firari şüpheli gözaltında!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen FETÖ operasyonu ile firari oldukları belirlenen ve haklarında yakalama emri bulunan 12 firari şüpheli yakalandı.

Ankara'da FETÖ operasyonu: 12 firari şüpheli gözaltında!

Terör örgütü FETÖ'ye yönelik operasyonlar tüm hızı ile devam ederken bunlardan biri de Ankara'da düzenlendi. Ankara'da haklarında yakama emri olan ve firari oldukları belirlenen 12 FETÖ şüphelisi yakalandı.

ANKARA'DA FETÖ OPERASYONU: 12 FİRARİ YAKALANDI!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca verilen talimatlara istinaden yapılan çalışmalar kapsamında, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyesi olduklarına dair yürütülen soruşturma kapsamında haklarında yakalama emri çıkarılan 12 firari şüpheli gözaltına alındı.

Hain terör örgütü FETÖ elabaşının hayatını kaybetmesinin ardından düzenlenen operasyonlara hız verilmişti. ABD'de kaldırıldığı hastanede öldüğü açıklanan elebaşı Fethullah Gülen'in cenazesi için Pensilvanya'da örgütün çiftliğinde hazırlıkların sürdüğü belirtilirken cenazenin ardından örgütte liderlik tartışmaları yaşanacağı ve anlaşmazlıkların had safhaya çıktığı duyurulmuştu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER