Ankara'da feci trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı!

Ankara’nın Mamak ilçesinde bir otomobilin direğe çarpması şeklinde gerçekleşen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybederken 1 kişi yaralı olarak kurtarıldı.

Ankara’nın Mamak ilçesinde oldukça kötü bir trafik kazası meydana geldi. Yakup Abdal Mahallesi'nde gerçekleştiği öğrenilen trafik kazasında bir otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde direğe çarptı. Çarpmanın etkisi ile araçta büyük hasar meydana gelirken araç içerisinde adeta can pazarı yaşandı.

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ!

Kazayı gören çevredekiler hemen olay yerine koştular. Bu sırada kaza vatandaşlar tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar edildi. İhbarın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri kaza yerine geldiklerinde yapılan ilk incelemede otomobil içerisinde bulunan 5 kişiden 4’ünün hayatını kaybettiğini tespit ettiler.

1 KİŞİ YARALANDI!

Ankara’nın Mamak ilçesinde direğe çarpan otomobilde bulunan 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı. Edinilen bilgilere göre olay gece saatlerinde Mamak ilçesi Yakup Abdal Mahallesi'nde meydana geldi. Bir otomobil bilinmeyen bir sebeple kontrolünü kaybederek yol kenarında bulunan direğe çarptı. Kaza sonucu 2’si kadın 2’si erkek 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Kaza ile ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor. Kazanın neden olduğuna dair henüz bir tespit yapılamadı. 4 kişinin can verdiği kazaya dair teknik inceleme yapılırken soruşturmanın bu inceleme ile yön bulması bekleniyor. Hayatını kaybedenlerin kimlikleri henüz açıklanmazken yaralı kurtarılan kişinin son sağlık durumuna dair ilerleyen saatlerde açıklama yapılacağı tahmin ediliyor.

Kaynak: İHA