Ankara'da feci trafik kazası! 5 araç birbirine girdi, 2 kişi yaralandı!

Ankara’da Batıkent Çakırlar Çevre Yolu girişinde gerçekleşen trafik kazasında 5 araç birbirine girerken araçların 3’ünde büyük maddi hasar meydana geldi.

Ankara’da oldukça feci bir trafik kazası meydana gelirken bu kazada can kaybı olmaması teselli kaynağı oldu. Haber Ankara’nın edindiği bilgilere göre Ankara’da Batıkent Çakırlar Çevre Yolu girişinde 5 aracın karıştığı bir trafik kazası gerçekleşti. Araçlar birbirine girerken kaza sonrasında büyük bir telaş yaşandı.

Ankara'da feci trafik kazası! 5 araç birbirine girdi, 2 kişi yaralandı!

EKİPLER MÜDAHALE ETTİLER

Yoldan geçmekte olan diğer araçların sürücüleri hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar ettiler. İhbar üzerine kaza yerine kısa sürede polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler hemen kazaya müdahale ettiler.

2 KİŞİ YARALANDI!

Sağlık ekipleri araçların içerisinde yaralı vatandaşları kontrol ederken ilk müdahalelerini burada yaptılar. Kazada sadece 2 kişinin yaralanması ise büyük bir şans olarak görüldü. Yaralılardan birisi sağlık ekibi tarafında olay yerinde ayakta tedavi edilirken diğer yaralı ise ambulans ile hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

Ankara'da feci trafik kazası! 5 araç birbirine girdi, 2 kişi yaralandı! - Resim : 2

3 ARAÇTA BÜYÜK MADDİ HASAR OLUŞTU

Meydana gelen trafik kazasına 5 araç karışırken bu araçların 3’ünde büyük maddi hasar gerçekleşti. Kaza sonrasında trafikte gerçekleşen aksamalar ise olay yerine gelen trafik ekipleri tarafından kısa süre içerisinde giderildi. Araçların kaldırılması ile trafiğin sağlıklı bir şekilde akması sağlandı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI!

Kazaya dair soruşturma başlatıldığı açıklandı. Kazanın nedeni için trafik ekipleri kaza raporu hazırlarken soruşturma dosyası bu kaza raporuna göre yön bulacak. Gerçekleşen trafik kazasında can kaybı olmaması teselli kaynağı olurken soruşturma kapsamında sürücülerin ifadelerinin alınacağı belirtildi.

Kaynak: Haberankara.com