Ankara'da etkili olan sağanak yağışın ardından yollar göle döndü!

Bugün akşam saatlerinden itibaren Ankara'da etkili olan sağanak yağış sonrasında Ankara'da pek çok mahallede sel meydana geldi.

Ankara'da etkili olan sağanak yağışın ardından yollar göle döndü!

Ankara Valiliğinin yaptığı uyarının ardından Başkent'te etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü. Şehrin pek çok kesiminden gelen görsellere göre sağanak yağış nedeni ile sellerin meydana geldiği görüldü.

Ankara'da etkili olan sağanak yağışın ardından yollar göle döndü!

ANKARA'DA SAĞANAK YAĞIŞ SELE NEDEN OLDU!

Ankara Valiliği, kent genelinde beklenen yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanağa karşı vatandaşlara uyarı yaptı. Uyarının ardından etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Akşam saatlerinde başlayan yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Yağış, trafikte ilerlemeye çalışan araçlar zor anlar yaşadı. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, kapalı alanlarda yağmurun durmasını bekledi. Elmadağ, Keçiören, Çankaya ve Yenimahalle ilçelerinde yollarda su birikintileri oluştu.

Ankara'da etkili olan sağanak yağışın ardından yollar göle döndü! - Resim : 2

SAĞANAK YAĞIŞ HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ!

Şiddetli yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Yağış, trafikte aksamaya neden oldu.

Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, kapalı alanlarda yağmurun durmasını bekledi. Çankaya'nın Beşevler semtinde yollarda oluşan su birikintileri nedeniyle bazı araçlar ilerlemekte güçlük çekti. İlerleyemeyen bazı sürücüler ise araçlarını park etti. Belediye ekipleri tarafından da ilk andan itibaren çalışmaların yürütüldüğü belirtildi.

SONRAKİ HABER