Ankara’da etkili fırtına nedeniyle ağaç devrildi!

Bugün gece saatlerinde etkisi devam eden fırtına nedeni ile bir ağaç devrildi. Ardından ağacın kaldırma işlemleri için sokağın geçici olarak trafiğe kapatıldığı öğrenildi.

Ankara’da etkili fırtına nedeniyle ağaç devrildi!

Ankara’da etkili fırtına nedeniyle ağaç devrilirken, sokak geçici olarak trafiğe kapatıldı! Bugün hem gün içinde hem de akşam saatlerinden itibaren Ankara genelinde fırtınalı hava hakim olmuştu. Gece saatlerine gelindiğinde ise fırtınanın şiddeti git gide artmaya başladı. Durum bu şekilde olunca da fırtına etkisi sonucunda Çankaya'da bir mahallede ağaç fırtınanın etkisine dayanamadı. Devrilen ağacın yeniden kaldırılması için ekipler tarafından çalışmalar devam ederken, sokağın bu süre içerisinde geçici olarak trafiğe kapatıldığı öğrenildi.

AKŞAM SAATLERİNDE FIRTINA NEDENİ İLE ÇANKAYA'DA BİR AĞAÇ DEVRİLDİ!

Ankara’nın Çankaya ilçesi Bardacık sokakta, akşam saatlerinde etkili olan fırtına nedeniyle bir ağaç yola devrildi. O mahallede yaşayan vatandaşlar tarafından gelen ihbarın ardından yetkili kişiler tarafından harekete geçildi. Olay yerine gelen ekiplerden aktarılan ilk bilgilere göre, ağacın yola devrilmesi sonucu herhangi bir can ve mal kaybı oluşmadığı öğrenildi. Bununla birlikte de ağaç devrilmesi nedeniyle sokak geçici olarak trafiğe kapatıldı.

Çankaya ilçesi Bardacık sokakta tamamlanan ağaç kaldırma işleminin ardından sokağın yeniden trafiğe açılması ise bekleniyor.

SONRAKİ HABER