Ankara'da eski eşini bıçakladıktan sonra serbest bırakılan şahıs yeniden tutuklandı

Başkent Ankara'da eski eşini bıçaklayarak yaralayan şahısla ilgili olarak yeni bir gelişme yaşandı. Eski eşini bıçakla yaraladıktan sonra serbest bırakılan şahsın yeniden tutuklandığı öğrenildi.

Kadına şiddet olayları basına konu olmaya devam ederken geçtiğimiz yıl yaşanan bir olaya ilişkin yeni gelişme gündeme geldi. Başkent Ankara'da eski eşini bıçakladıktan sonra serbest bırakılan şahsın tekrar tutuklandığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, 24 Ekim 2023 günü Ankara'nın Altındağ İlçesinde eski eşi S. T.’yi 7 ayrı yerinden bıçaklayan S. Ö. adlı şahıs, 'Kasten Öldürmeye Teşebbüs, Tehdit ve Hakaret' suçlarından tutuklanmıştı.

ESKİ EŞİNİ BIÇAKLADIKTAN SONRA SERBEST BIRAKILAN ŞAHIS TEKRAR TUTUKLANDI

12 Temmuz 2024 tarihinde görülen duruşma sonrası S. Ö.’nün tahliye edilmesi üzerine Cumhuriyet Savcısı ve S. T.’nin avukatının itirazları sonucunda Kasten Öldürmeye Teşebbüs suçundan hakkında tutuklama kararı çıkarıldı. Tutuklamaya yönelik Yakalama Emrine istinaden Aranan sanık S. Ö., Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttükleri detaylı çalışmalar sonucunda şahsı yakaladı. 22 Temmuz tarihinde saat: 22.00 sıralarında Etimesgut İlçesi Süvari Mahallesinde gizlendiği adres yakalanarak gözaltına alınan şahıs, adli işlemlerin tamamlanmasının ardından mahkemeye çıkarıldı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA