Ankara'da eşinin intihar ettiğini iddia eden adam cinayetten tutuklandı!

Ankara’nın Mamak ilçesinde polis merkezine giderek eşinin intihar ettiğini bildiren adam yapılan araştırma neticesinde cinayet iddiasıyla tutuklandı.

Ankara'da eşinin intihar ettiğini iddia eden adam cinayetten tutuklandı!

Ankara’nın Mamak ilçesinde bir kadın cinayeti işlendi. Kanser hastası olduğu öğrenilen S.C.’nin eşi polis merkezine giderek bir ihbarda bulundu. S.C. eşiyle tartıştığını ve bu tartışma sırasında eşinin bıçağı kendi kalbine saplayarak intihar ettiğini söyledi. Bunun üzerine polis ekipleri eve gittiler ama elde edilen bulgular olayın intihar değil cinayet olduğunu ortaya koydu.

Cinayet büro amirliği ekipleri tarafından evde yapılan incelemede kocanın doğru söylediği tespit edildi. Bunun üzerine şüpheli koca hemen gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen S.C. mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Mamak ilçesinde S.C. (65) isimli şahıs, polis merkezi amirliğine giderek, tartıştığı eşi A.C.'nin önce kendisine bıçak doğrulttuğunu, ardından da aynı bıçağı kendi kalbine sapladığını söyledi. S.C.'nin beyanı üzerine kavganın yaşandığı eve giden polis ekipleri, mutfakta A.C.'nin cansız bedeni ile karşılaştı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan cinayet büro amirliği ekipleri, olayın intihar değil cinayet olduğunu tespit etti. Olayla gözaltına alınan şüpheli koca S.C. ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. S.C. hakkında çıkarıldığı mahkemece tutuklu yargılanma kararı verildi.

"Bence saldırgan eşin söyledikleri yalan"

Konuyla ilgili konuşan komşu D.C., "Kocasının öldürdüğünü ve bıçakla doğradığını duydum. Kadın ölmeden bir gün önce eşiyle tartışmışlar, hatta kadın darp raporu almış. Ertesi gün de bu olay olmuş. Kadın zaten kanser hastasıydı. Olay günü, saldırgan adam çok öfkeliymiş. Evin her yerini kapatmış. Ölen kadın komşularına eşiyle arasının iyi olmadığından bahsederdi. Bence saldırgan eşin söyledikleri yalan. Duyduğuma göre, ‘üzerime bıçakla yürüdü, ben de ona bıçak salladım' demiş.”

Ankara’nın Mamak ilçesinde meydana gelen olayda polis ekipleri kısa sürede olayı çözmeyi başardılar. Polisleri aldatmayı deneyen koca ise işlediği cinayetten kurtulamadı. Cezaevine gönderilen S.C.’nin alacağı ceza yapılacak olan yargılama neticesinde belli olacak.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER