Ankara’da emniyet ekipleri Mamak’ta okul çevresinde denetim yaptı

Ankara’nın Mamak ilçesinde harekete geçen emniyet ekipleri okul çevresinde ve servis araçlarında denetim yaptı. 54 okul çevresi ve servisleri 140 personel tarafından denetlendi.

Ankara’da emniyet ekipleri Mamak’ta okul çevresinde denetim yaptı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi koordinesinde Asayiş, Narkotik Suçlarla Mücadele, Trafik Denetleme şube müdürlüklerinin denetimleri yapıldı. Mamak’ta bulunan çocuk ve gençlerin korunması amacıyla yapılan denetime 140 personel katıldı.

Yapılan denetimlerde okul yakınındaki vatandaşlara da kimlik kontrolü yapıldı. Ekipler gerekli uyarıları gerçekleştirdi.

“ÇOCUK VE GENÇLERİN KORUNMASINA YÖNELİK”

Ankara'nın Mamak ilçesinde çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik tedbirler kapsamında okul çevrelerine ve servis araçlarına polis ekipleri uygulama yaptı. Mamak'taki 54 okul çevresi ve servisleri, 50 ekipteki 140 emniyet personeli tarafından "çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik okul çevreleri ile servis araçları denetim uygulaması" kapsamında denetlendi.

OKUL ÇEVRESİNDE DENETİM YAPILDI

Ankara Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi koordinesinde Asayiş, Narkotik Suçlarla Mücadele, Trafik Denetleme şube müdürlüklerinin denetimleri, ilçedeki Cebeci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çevresinde de gerçekleştirildi.

Okulun yakınındaki parklarda kişilerin kimlikleri kontrol edildi. Ekiplerce, çevredeki alkol ve tütün mamulleri satışı yapılan yerlerin belgeleri denetlendi ve gerekli uyarılar yapıldı.

Yapılan denetimde aynı zamanda okulun önünden geçen servis araçları ve taşıtlar da durduruldu. Sürücülerin belgelerini kontrol eden ekipler Mamak çevresindeki denetimlerini gerçekleştirdi. Yapılan denetime 50 ekipten 140 personel katıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER