Ankara'da emlak ofisine yapılan silahlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı!

Ankara’nın Altındağ ilçesinde bir emlak ofisine kar maskeli 2 kişi tarafından yapılan silahlı saldırının kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Ankara’nın Altındağ ilçesinde faaliyet gösteren bir emlak ofisine 17 Eylül’de silahlı saldırı düzenlenmişti. Bu saldırı kar maskesi takmış olan 2 kişi tarafından gerçekleştirildi. Olay anına dair güvenlik kamerasından çekilmiş görüntüler ortaya çıkarken olaya dair tahkikat devam ediyor.

Emlak ofisine silahlı saldırı düzenleyen iki kişinin yakalanması için çalışmalar devam ederken şahısların olay yerinden motosikletle kaçtıkları belirlendi. Silahlı saldırıya uğrayan emlakçı ise hastanede tedavi edildikten sonra taburcu oldu.

OLAY NASIL OLDU?

Olay, 17 Eylül'de akşam saat 19.30 sıralarında Altındağ ilçesi Karapürçek Mahallesi Şehit Savaş Batu Caddesi’ndeki bir emlak ofisinde meydana geldi. Emlakçı Çağrı Uzun, iş yerinde yalnızken yüzleri maskeli 2 kişi, motosikletle olay yerine gelerek silahlı saldırıda bulundu. Olayda, saldırganlardan birinin tabancayla Çağrı Uzun'u hedef alarak ateş etti. Uzun, dükkanın arkasında bulunan bölüme geçmek isterken bacağından vurulurken, saldırganlar olay yerinden motosikletle kaçtı.

Çevredekilerin bildirmesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Uzun, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Uzun, hastaneden taburcu edilirken, polis şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Öte yandan kar maskeli şahısların emlak ofisine düzenlediği saldırı anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Silahlı saldırıya ilişkin başlatılan soruşturma devam ediyor. Şahısların yakalanması için güvenlik birimleri çalışma gerçekleştiriyorlar. Bu konuda Ankara’da emniyet birimleri yoğun bir çalışma içerisindeler. Kısa bir sürede bu çalışmaların neticelenmesi ve şüphelilerin adalete teslim edilmeleri bekleniyor.

Kaynak: İHA