Ankara'da emekli olan trafik polisine duygulandıran kutlama

Başkentin en işlek yerlerinden olan Meşrutiyet caddesi bugün yüzleri güldüren anlara sahne oldu. Ankara Emniyet Müdürlüğünde çalışan bir trafik polisi için meslek hayatının son gününde iş arkadaşları anlamlı bir jest yaptı.

Genç yaşta iş hayatına atılan insanlar yıllarca çalışmalarının ardından gerekli şartları karşıladığında emekli olmaya hak kazanıyor. Hayatında yeni bir döneme başlayan vatandaşlar geride kendileri için anlamlı bir sürü anı bırakıyor.

TEBESSÜM ETTİREN ANLAR

Bu kapsamda Ankara Kızılay'da emekli olmak isteyen bir çok insanın özenerek baktığı bir an yaşandı. Ankara Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde 31 yıldır görev yapan Kenan Üstüner, meslek hayatının son gününde beklenmedik bir sürpriz ile karşılaştı. Üstüner'in iş arkadaşları kendisi için bir veda pastası kesti.

Üstüner'e bu mutlu anında çok sayıda iş arkadaşı eşlik etti. Meşrutiyet caddesinde yapılan pasta kesme etkinliği çevredeki vatandaşlar tarafından da ilgiyle takip edildi. Ankara Trafik Denetleme Şube Müdürü Sevil Atasoy'da iş arkadaşları Kenan Üstüner'i meslek hayatı boyunca yapmış olduklarından dolayı tebrik etti.

ALKIŞLAR EŞLİĞİNDE EMEKLİLİĞE MERHABA PASTASI

Kenan Üstüner için hazırlanan emeklilik kutlaması, pastanın alkışlarla kesilmesi ve çiçek hediyesi ile son buldu. Kendisine yaşatılan bu andan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Trafik Polisi Kenan Üstüner mesai arkadaşları ile bu anı ölümsüzleştirmek adına fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

Meşruriyet Caddesinde yaşanan güzel anların ardından vatandaşlar ve trafik polisi ekipleri günlük işlerine kaldıkları yerden devam ettiler.

Kaynak: İHA