Ankara'da eğlence merkezinde cinayet!

Başkent Ankara'da gece saatlerinde korku dolu bir an yaşandı. Bir eğlence merkezinde çıkan olayda bir kadın hayatını kaybederken onu vurduktan sonra kendisini vuran şahıs ağır yaralandı.

Ankara'da yaşanan cinayetlere bir yenisi eklendi. Bu seferki olayın adresi Ankara'nın Altındağ ilçesi oldu. İlçenin eğlence mekanlarının bulunduğu caddesi Rüzgarlı'da edinilen bilgiye göre bir mekanda S.A.A adlı şahıs görüştüğü kadın N.Ç'yi vurdu.

KADIN MERMİLERDEN KAÇAMADI VE HAYATINI KAYBETTİ

Henüz nedeni bilinmeyen olayda söz konusu şahıs N.Ç'nin bulunduğu mekana gitti ve kendisini buldu. S.A.A adlı şahıs yanında bulunann silahı N.Ç'ye doğrulttu ve tetiğe bastı. Hangi nedenden dolayı yaşandığı bilinmeyen olay o esnada orada bulunanlara da korku dolu anlar yaşattı.

ÖNCE KADINI DAHA SONRA KENDİNİ VURDU

Mermilerin hedefi olan N.Ç bir anda yere yığıldı. S.A.A'nın saldırısına uğrayan kadın hayatını kaybetti. Saldırının faili olan S.A.A., N.Ç'yi vurduktan sonrasında silahı bu sefer kendisine doğrulttu.

EKİPLER OLAY YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Kendi yaşamını sonlandırmak için tetiğe basan şahıs ağır yaralandı. Olayın tanıkları ise sağlık ekipleri ve emniyet mensuplarını yaşananlardan haberdar etti. Saldırının yaşandığı mekana gelen polis ekipleri gerekli araştırmalara başlarken, sağlık ekipleri de S.A.A ve N.Ç'yi hastaneye götürdü.

Kaynak: İHA