Ankara'da eğlence mekanında cinayet işleyen zanlı hayatını kaybetti

Ankara Altındağ'da bir eğlence mekanında görüştüğü kadını silahla vurarak öldüren 71 yaşındaki zanlı aynı silahla intihara kalkışmıştı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan adamın hayatını kaybettiği açıklandı.

Ankara'da eğlence mekanında cinayet işleyen zanlı hayatını kaybetti

Ankara Altındağ Rüzgarlı Sokak dün silah sesleriyle sarsılmıştı. Bir eğlence mekanında yaşanan olayda 71 yaşında olduğu anlaşılan bir adam eğlence mekanında konuştuğu kadını silahla boynundan vurduktan sonra aynı silahı başına ateşleyerek intihara kalkışmıştı. Boynundan vurulan kadının olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken ilk müdahalesi 112 ekipleri tarafından yapılan adam ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.

İNTİHARA KALKIŞAN 71 YAŞINDAKİ ZANLI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ!

Dün akşam Ankara Altındağ'da hareketli saatler yaşanmasına neden olan olay sonrasında hastaneye kaldırılan 71 yaşındaki zanlının da hayatını kaybettiği açıklandı. Altındağ Rüzgarlı Sokak'ta meydana gelen olayda eğlence mekanına gelerek N.Ç. ile bir süre masada oturarak konuşan S.A.A. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşanmış, 71 yaşındaki adam yanında bulunan silah ile önce N.Ç.'ye ateş ederek boynundan yaralamış, ardından aynı silahı başına ateşleyerek intihara kalkışmıştı.

Silah seslerinin duyulması üzerine büyük panik yaşanan eğlence mekanına yapılan ihbar sonrasında çok sayıda güvenlik görevlisi ve sağlık ekibi sevk edilmişti. Sağlık ekiplerinin ilk incelemesinde boynundan vurulan N.Ç.'nin hayatını kaybettiği belirlenirken S.A.A. ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER