Ankara'da düşen kepenk dükkan sahibine korku dolu anlar yaşattı

Söz konusu olayın adresi Altındağ oldu. Her zaman olduğu gibi dükkanını açmak için iş yerine gelen vatandaş ölümle burun buruna geldi.

Gün içinde bir çok vatandaş istenmedik durumlarla ani bir şekilde karşı karşıya kalabiliyor. O anların kameralar tarafından kayıt altına alınması ile yaşanan durum gözler önüne seriliyor.

Bu duruma benzer bir olay Ankara'nın ünlü caddelerinden olan Anafartalar'da yaşandı. Bir çok iş yerinin bulunduğu Anafartalar Caddesinde dükkanını açmak için hamle yapan bir vatandaş uzun süre unutamadığı bir korku yaşadı.

ESNAF NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Dükkanına girebilmek için kepengin uzaktan kumandasına basan vatandaş neye uğradığını şaşırdı. Kepenk kumandaya basılmasından sonra yerinden çıkarak düştü. Can havliyle kendini yol kenarına doğru atan işletmecinin yaşadığı korku an be an görüntülendi.

O esnada yoldan geçen bir vatandaşta dükkan işletmecisi ile aynı korkuyu yaşadı. İki isim kepengin düşmesi yüzünden oldukları yerde kaldı. Onlarca kilonun altında kalmaktan saniyeler ile kurtulan esnaf daha sonrasında kepengin tamiri için gerekli işlemlere başladı.

BİR ANDA YAŞANABİLİYOR

İnsanlar bu ve benzeri durumlarla ev ve iş yerlerinde karşılaşabiliyorlar. Her şey yolunda giderken bir anda meydana gelebilecek olaylara karşı gerekli kontrolleri düzenli olarak sağlamak gerekiyor.

Ankara'da yaşanan bu olay çeşitli yerlerde farklı şekilde insanların başına gelebiliyor. Saniyeler ile istenmeyen durumların yaşanmaması bir çok kişi tarafından hayretle karşılanıyor.

Kaynak: İHA