Ankara’da darp edilen şahıs husumetlilerin dükkanına arabayla girdi

Ankara’nın Elmadağ ilçesinde meydana gelen olayda iddialara göre bir şahıs kavga ettiği husumetlilerin dükkanına geri gelerek arabayla daldı. O anlar kameralara yansıdı.

Olayın dün akşam saatlerinde Elmadağ ilçesinde meydana geldiği öğrenildi. V.A. isimli bir şahısla kafe sahipleri ile arasında bilinmeyen bir nedenden ötürü tartışma çıktı.

Çıkan tartışma kısa süre içerisinde kavgaya dönüştü. Darp edilen V.A. isimli şahıs olay yerinden ayrıldı. Arabası ile geri gelen şahıs husumetlilerin dükkanına arabayla daldı.

O ANLAR KAMERALARA YANSIDI

Ankara'da iddialara göre bir kişi, kavga ettiği husumetlilerinin kafesine otomobille daldı. Korku dolu o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

TARTIŞMA SEBEBİ BİLİNMİYOR

Olay, dün akşam Elmadağ ilçesinde yer alan bir kafede meydana geldi. İddialara göre, V.A. isimli kişi, daha öncede tartışma yaşadığı kafe sahiplerinin yanına gitti. V. A. ile işletme sahipleri arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tekrar tartışma çıktı. Darp edilen V. A., terk ettiği kafeye kısa bir süre sonra tekrar gelerek otomobille girdi. Çıkan kavga çevre esnafın ve ihbar üzerine bölgeye polislerin müdahalesiyle sonlandırılırken, saldırgan V. A'nın gözaltına alındığı öğrenildi.

İşletme sahipleri ile V.A. isimli şahıs arasında neden tartışma çıktığı henüz bilinmiyor. Öfkeli bir şekilde geri gelen V.A. isimli şahsın husumetlilerin dükkanına aracıyla girmesi telefon kameralarına anbean yansıdı.

Kaynak: İHA