Ankara’da coğrafi işaretli ürünler temalı fotoğraf yarışması düzenlenecek! Başvurular devam ediyor

Ankara Kalkınma Ajansı tarafından başkentte coğrafi işaretli ürünler temalı fotoğraf yarışması gerçekleşecek. Ajans, yarışma başvurularının ise devam ettiğini açıkladı.

Ankara’da coğrafi işaretli ürünler temalı fotoğraf yarışması düzenlenecek

Ankara’nın tarihi mirası, kültürü ve yöresel lezzetlerini tanıtmak adına çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından etkinlikler düzenleniyor. Bu etkinlikler sadece başkentte değil yurdun birçok yerinde yaşayan vatandaşın Ankara kültürüne dair bilgi edinmesini sağlıyor. Bu kapsamda Ankara Kalkınma Ajansı, Ankara’nın coğrafi işaretli ürünlerini içeren bir fotoğraf yarışması düzenleyecek.

Ankara Kalkınma Ajansı, Ankara'nın coğrafi işaretli ürünlerini tanıtmak ve markalaştırmak amacıyla Ankara'nın Coğrafi İşaretli Ürünleri temalı Ankara Kalkınma Ajansı 8. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nı gerçekleştirecek. Başvuruların devam ettiği ve Ankara’da gerçekleşecek yarışma, başkentin coğrafi işaretli ürünlerini tanıtmak ve markalaştırmak amacıyla düzenlenecek. Yarışma ile aşağıdaki hedefler doğrultusunda etkili bir iletişim ve farkındalık oluşturulması amaçlandı.

41 ADET ÜRÜN BULUNUYOR

Ankara’da coğrafi işaretli ürünler temalı fotoğraf yarışması düzenlenecek! Başvurular devam ediyor

Yarışmanın başladığı tarih itibarıyla Ankara’ya ait 41 adet coğrafi işaretli ürün tescili bulunurken yarışma süresince yeni tescil edilecek ürünlerin de yarışma kapsamına dahil olduğu Ankara Kalkınma Ajansı tarafından duyuruldu.

Yarışmaya başvurular Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu'nun ilgili web sitesi üzerinden yapılabiliyor. Son başvuru tarihi ise 1 Aralık 2024 olarak belirlendi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER