Ankara'da çocukların kamyon yolculuğu yürekleri ağızlara getirdi

Gün içinde akan trafikte yaşanan bazı anlar faciaya davetiye çıkarıyor. Sürücülerin dikkatsizliği ve tedbirsizliği kendileri olduğu gibi başka insanlarında hayatlarını tehlikeye atıyor.

Başkentte yaşanan son bir olay bu duruma örnek olacak cinsten oldu. Bir vatandaşın cep telefonu ile kaydettiği görüntülerde çok sayıda çocuğun önlemsiz bir şekilde bir kamyonun arkasında seyrettiği görüldü.

ÇOCUKLAR KAMYON KASASINDA BAŞIBOŞ BIRAKILDI

Akıllara durgunluk veren olayda çocukların yaşlarının küçük olması da dikkatlerden kaçmadı. Tam 11 çocuk olduğu gözlemlenen kamyonun kasası yol boyunca aynı şekilde devam etti. Söz konusu anlarda çocukların yanlarında bir yetişkin bile olmadan kendi hallerine bırakılmaları da ayrı bir detay olarak göze çaptı. Kilometrelerce aynı şekilde ilerleyen kamyon trafikte tehlike dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

BİR ANLIK İHMALİN BEDELİ AĞIR OLUYOR

Trafiğe insanların hayatını tehlikeye atacak şekilde çıkmanın büyük bir cezası bulunuyor. Söz konusu kamyonda insanın taşınmasının bile yasak olduğu bir yerde küçük çocukların böyle bırakılması ile ilgili yetkililerin ağır bir cezalandırması bekleniyor. Ankara trafiğinde yaşanan bu olay gününün en ilginç asayiş olaylarından birisi olarak akıllarda yer edindi. Gözler kamyon sürücüsünün nasıl bir ceza alacağına çevrildi.

Kaynak: Haberankara.com