Ankara'da cinsel saldırı suçundan 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan kişi yakalandı

Başkent Ankara'da güvenlik ve huzuru sağlamaya yönelik ekiplerin çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Söz konusu çalışmalara ilişkin vatandaşlar bilgilendirilmeye devam ederken son olarak kesinleşmiş 18 yıl hapis cezası bulunan bir kişinin yakalandığı ifade edildi.

Ankara'da cinsel saldırı suçundan 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan kişi yakalandı

Emniyet güçleri, güvenlik ve huzur ortamının sağlanması için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Bu çerçevede aranan şahıslara yönelik de çeşitli operasyonlar düzenlenirken Başkent Ankara'dan bir son dakika haberi geldi.

Ankara’da cinsel saldırı suçundan 18 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası olan şahsın yakalandığı ifade edildi.

ANKARA’DA CİNSEL SALDIRI SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI

Ankara Emniyet Genel Müdürlüğünün aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Edinilen bilgiye göre, Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin nitelikli cinsel saldırı suçundan 18 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan Y. K. isimli şahsın yakalanmasına yönelik çalışma başlattığı öğrenildi.

Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalarda öncelikli olarak Y. K.’nin bulunabileceği adresler tespit edilerek bu adresler de takibe alındı. 6 Ağustos Salı günü saat 15.00 sıralarında Y. K.’nin Altındağ ilçesinde bir iş yerinde bulunabileceğine dair elde edilen bilgiler sonrası söz konusu adrese operasyon düzenleyen Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin iş yerinde olduğunu tespit etti.

Şüpheli Y. K.’nin kaçma girişimine hızlı bir şekilde müdahale eden ekipler Y. K.’yi kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli Y. K., Altındağ ilçesindeki bir iş yerinde yakalandıktan sonra gerekli adli işlemlerin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER