Ankara'da cenazeye giden otomobilin yaptığı kazada 5 kişi yaralandı

Ankara'nın Polatlı ilçesi kazalar ile gündeme geliyor. İlçeden gelen aynı gün içinde gelen 3. kaza haberinde can kaybı yaşanmadı fakat çok sayıda yaralının olduğu bildirildi.

Ankara'da cenazeye giden otomobilin yaptığı kazada 5 kişi yaralandı

Türkiye'nin son günlerdeki en acı kazalarından birisi Ankara'nın Polatlı ilçesi sınırları içerisinde meydana gelmişti. Ağrı'dan İzmir'e giden bir otobüsün Polatlı'da bir köprü otobüsüne oradan girmesi sonucu 9 kişi hayatını kaybetmişti.

İLÇEDEN PEŞ PEŞE KAZA HABERLERİ GELİYOR

Öte yandan Polatlı'da bir kaza daha yaşanmış ve bir otomobil karşı yoldan gelen bir kamyon ile çarpışmıştı. Bu kazada ise 4 kişi yaralanmış ve hızlıca tedavi altına alınmıştı. Polatlı ilçesinden bir kez daha kaza haberi geldi.

Aynı günde 3. defa ilçenin adının kaza ile gündeme gelmesi Polatlı için olumsuz bir durum olarak nitelendirildi. Yaşanan son kazanın ise bir vatandaşın kaybettiği yakınının cenazesine giderken yaşandığı öğrenildi.

GERGİNLİK BÜYÜMEDİ

Edinilen bilgiye göre Polatlı'da cenazeye giden bir otomobil o esnada tam önünde giden ve bir caddeye dönmek isteyen ticari araca çarptı. Çarpmanın etkisi ile her iki araçta da meydana gelen maddi hasara ek olarak olayda yararlananların olduğu görüldü.

Çok sayıda sağlık ve polis ekibi olay yerine geldi. Vatandaşların da meraklı gözlerle incelediği olayda kısa süreli bir tartışma yaşandı fakat olay büyümedi. Yaralılar ilçedeki devlet hastanesinde tedavi altına alınırken polis ekipleri de kazaya dair gerekli işlemleri yaptı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER