Ankara'da bugün tam 14 yeni motosikletli kadın polis göreve başladı! 8 Mart'ta anlamlı tören

Başkent Ankara'da, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde anlamlı bir tören düzenlendi. Tam 14 motosikletli kadın polis, Dünya Kadınlar Günü'nde göreve başladı.

Ankara'da bugün tam 14 yeni motosikletli kadın polis göreve başladı! 8 Mart'ta anlamlı tören

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, başkent Ankara'da anlamlı etkinlik ve törenlere imza atılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen tören ile tam 14 motosikletli kadın polis göreve başladı.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nce düzenlenen törene, Ankara Valisi Vasip Şahin de katılım gösterdi.

8 MART'TA ANLAMLI TÖREN

Törende açıklamalarda bulunan Ankara Valisi Vasip Şahin, 8 Mart itibariyle göreve başlayan 14 motosikletli kadın polis ile birlikte Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nün sorumluluk sahasında aktif olarak görev yapan motosikletli polis sayısının 100'e çıktığını söyledi. Vali Şahin, motosikletli timlerin 5’er kişilik timler halinde planlanan sorumluluk sahalarında görev yapmaya bugünden itibaren başlayacaklarını da sözlerine ekledi.

Motosikletli timlerine önemine de değinen Şahin, timler ile trafikte rahatlığın ve güvenliğin sağlandığını belirterek, Ankara'da sıklıkla karşılaşılan, ölümlü trafik kazalarında yoğun bir şekilde görülen yaya ölümlerinin de böylelikle önüne geçildiğinin altını çizdi.

Düzenlenen törende Vali Şahin, yeni göreve başlayan 14 motosikletli kadın polise tebriklerini iletti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER