Ankara'da bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji uyardı dışarı çıkmayın!

Temmuz ayında hava sıcaklık değeri mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise günlük olarak hava durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Peki ama 23 Temmuz tarihinde Ankara'da hava nasıl olacak?

Ankara'da bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji uyardı dışarı çıkmayın!

Temmuz ayında Türkiye genelinde sıcaklık değeri mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Bunun ile birlikte bugün Ankara'da havanın nasıl olacağı merak edilirken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden açıklama gecikmedi.

hava1.jpg

SICAKLIK DEĞERİ 33 DERECEYİ BULACAK!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ankara'da 23 Temmuz pazar günü sıcaklık değerlerinin mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini ve 33 derece olacağını ifade etti. Ayrıca gece saatlerinde ise sıcaklık 23 derece ile 28 derece arasında seyredecek.

hava2.jpg

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta sonu sıcaklık değerinin artacağını ifade ederken bu değerlerin mevsim normallerin üzerinde seyredeceğini de söyledi. Bunun ile birlikte İç Anadolu Bölgesi dışında Ege ve Marmara bölgelerinde de sıcaklık değeri artacak. İzmir'de 38 derece ile 40 derece arasında seyredecek.

hava3.jpg

Ankaralılar burada!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu Bölgesi'nde de yine sıcaklık değeri hafta sonu itibari ile 35 dereceye kadar çıkacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta başında sıcaklıkların daha da artacağını ifade etti. Öğle saatlerde 11.00 ile 15.00 arasında 'dışarı çıkmayın' uyarısı yaptı.

SONRAKİ HABER