Ankara'da bugün hangi yollar neden kapalı? Bugün Ankara'da ne mitingi var?

Başkent bugün yoğun ve stresli bir pazar gününe hazırlanıyor. Şehrin en işlek yerlerinden olan Tandoğan meydanında gerçekleşecek miting bir çok tedbiri beraberinde getirdi.

Ankara'da bugün hangi yollar neden kapalı? Bugün Ankara'da ne mitingi var?

Belirli dönemlerde gerçekleşecek farklı kategorilerdeki etkinlik ve programlardan dolayı şehirlerde trafiğe yönelik müdahaleler gerçekleşiyor. Bu durumun bir olumsuzluk oluşturmaması adına ise vatandaşlara önceden bilgi veriliyor.

Ankara'da da buna benzer bir durum bugün yaşanacak. Cumhuriyet Halk Partisi'nin yeni dönemde sıkça düzenleyeceğini ifade ettiği tematik mitinglerden ilki büyük emekli mitingi olacak. Ülke genelindeki emeklilere yapılan çağrıda Pazar Günü Ankara Tandoğan meydanında düzenlenecek mitinge katılım çağrısı yapılmıştı.

ANKARA TRAFİĞİNE ÇIKACAKLAR İÇİN ÖNEMLİ UYARI

Ankara'da bugün hangi yollar neden kapalı? Bugün Ankara'da ne mitingi var?

Ankara'da bugün hangi yollar neden kapalı? Bugün Ankara'da ne mitingi var? - Resim : 2

Söz konusu miting nedeniyle Ankara'da bugün bazı yollar trafiğe kapatıldı. Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü'nün açıkladığı kapanacak yollar listesi ise şu şekilde oldu;

"Anıt Caddesi ve buraya açılan cadde ve sokakların tamamı, Gençlik Caddesi'nin Akdeniz Caddesi kesişimi ile Anıt Caddesi kesişimi arasında kalan bölümü ve buraya açılan cadde ve sokakların tamamı, Dögol Caddesi'nin Beşevler Kavşağı ile Anadolu Meydanı arasında kalan bölümü ve buraya açılan cadde ve sokakların tamamı, GMK Bulvarı'nın Strazburg Caddesi kesişimi ile Anadolu Meydanı arasında kalan bölümü ve buraya açılan cadde ve sokakların tamamı, Celal Bayar Bulvarı'ndan Kazım Karabekir Caddesi'ne bağlantıyı sağlayan yan varyantlar ile;

Kazım Karabekir Caddesinden Celal Bayar Bulvarı'na bağlantıyı sağlayan yan varyantlar, Hipodrom Caddesi'nden Anadolu Meydanı istikametine bağlantıyı sağlayan yan varyant ile Kazım Karabekir Caddesi'nden Gar Meydanı istikametine bağlantıyı sağlayan yan varyantlar, Kazım Karabekir Caddesi'nin İstanbul Caddesi ile Anadolu Meydanı arasında kalan bölümü çift yönlü araç trafiğine kapatılacak"

PROGRAMDAN SONRA ESKİ HALİNE GELECEK

Trafiğe kapatma kararının çok uzun sürmesi beklenmiyor. Mitingin noktalanmasının hemen ardından yolları eski haline getirme için adımlar atılmaya başlanacak.

SONRAKİ HABER