Ankara’da bir yolcu otobüsü bagaj kapağını açık unutunca olanlar oldu! O anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi

Ankara’da bir yolcu otobüsü bagaj kapağı açık şekilde trafikte korkutan anlar yaşattı. O anlar bir başka aracın sürücüsü tarafından kayda alındı.

Başkentte yaşanan ilginç kazalara bir yenisi daha eklendi! Türkiye’nin birçok yerinde vatandaşların dikkatsizliği ve ihmalsizliği ya da araç kaynaklı problemler sebebiyle trafik kazaları meydana geliyor. Bazı zamanlarda ise alınan önlemler ve vatandaşların yardımıyla çok büyük kazaların ve ölüm tehlikelerinin eşiğinden dönülüyor. Bu olaylardan birisi de Ankara-Polatlı karayolu güzergahında meydana geldi.

Ankara’da bir yolcu otobüsü bagaj kapağı açık şekilde kilometrelerce ilerledi. Trafikteki diğer sürücüleri tehlikeye atan o anlarda otobüs bir kamyonun sağ aynasına çarptı! O anlar onu takip eden bir aracın sürücüsü tarafından da kayda alındı. Korku dolu anlarda tüm bu ihmalsizlik ve dikkatsizliğe rağmen can kaybı yaşanmadı.

BAGAJ KAPAĞINI AÇIK UNUTTU YÜREKLERİ AĞZA GETİRDİ!

Ankara - Polatlı Karayolu güzergahında meydana gelen olayda, şehirlerarası bir yolcu otobüsü, bagaj kapağı açık halde kilometrelerce ilerledi. Açıkta duran bagaj kapağının bir tırın sağ aynasına çarpması ise onu takip eden bir başka aracın sürücüsü tarafından cep telefonu kamerasına yansıdı.

Trafik güvenliğini düşünmeyen ve bagaj kapağı açık vaziyette ilerleyen otobüs yetkililerine çevredekiler büyük tepkisini aldı.

Kaynak: İHA