Ankara'da bir şahıs güveç isteğini yapmayan pide fırınına saldırdı!

Elmadağ ilçesinde yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. İddiaya göre bir şahıs pide fırını işleyen komşularını bir çok defa rahatsız ederek onlara zorluklar yaşattı.

Ankara'da esnaflar gün içinde bir çok defa müşteriler ile çeşitli konularda anlaşmazlıklar yaşayabiliyor. Yaşanan tartışmalarda kimi zaman istenmeyen olaylar meydana gelebiliyor.

DÜKKAN SAHİPLERİ TEHDİT VE HAKARETE MARUZ KALDI

Konu ile ilgili bir örnekte Ankara'nın Elmadağ ilçesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre Hasanoğlan mahallesinde bir şahıs, komşularının olan pide fırınına giderek kendisine güveç yapılmasını istedi.

Pide fırınının arızadan kaynaklı olarak bu talebe olumsuz yanıt vermesi sonrasında söz konusu şahıs dükkanda arbede çıkardı. Yaşanan olay sonrasında dükkan işletmecilerinden olan Tülay Aşır ölümle tehdit edildiklerini söyledi.

Aşır yaşanılan durumun sonrasında da başka olaylar olduğunu ifade ederek "Bu şahıs bizimle 1 buçuk senedir uğraşıyor. Herkesin de bu durumdan haberi var zaten. İlk saldırısı 17.07.2024 tarihinde 22.30 sularında oldu. Eşimle yemek yiyorduk. Şahsın bir kamyoneti var. Kamyonetini park etti. İçkili bir şekilde indi araçtan. Buraya geldi ve küfür etmeye, hakaret etmeye başladı. Dükkanda bulunan masalarımızı, sandalyelerimizi dağıtmaya başladı. Sonra eşim dışarı çıktı. Şahsın sarhoş olduğunu anladı eşim kendini korumaya çalıştı" dedi.

AİLECE MAĞDURİYET OLDUKLARINI SÖYLEDİLER

Şahsın çıkardığı gerginlik esnasında küfür ettiği bir kişi tarafından yararlandığını ifade eden Tülay Aşır daha sonrasında polise giderek yaşadıkları durumu anlattıklarını fakat takip edildiklerini söyledi.

Şahsın tanıdıkları tarafından hakaret ve tehdide maruz kaldıklarını ifade eden kadının ailelerine de saldırı gerçekleştiğini belirtti.

Pide fırını işletmecisi ailenin iyice bunalmasına neden olan olayların nasıl sonuçlanacağı merak konusu oldu. Emniyet birimlerinin kendilerine gelen şikayeti değerlendirip ona göre hareket etmesi bekleniyor.

Kaynak: İHA