Ankara'da bir kişi çocukları taşla yaraladı, yakınlarını görünce benzinliğe kaçtı!

Söz konusu olayın adresi Ankara'nın Etimesgut ilçesi oldu. Edinilen bilgiye göre parkta oyun oynayan çocuklar gürültü çıkardıkları gerekçesiyle bir şahıs tarafından darp edildi. Çocukların yakınları ise şahsı linç etme girişiminde bulundu.

Ahi Elvan ilçesinde yaşanan olayda bir şahsın parkta oynayan çocukların gürültüsünden rahatsız olduğu ve bu nedenden dolayı onları yaraladığı öğrenildi. Küçük çocukları kafalarına taşla vurup yaralayan şahsa, çocukların yakınlarının verdiği karşılık sert oldu.

Yaşanılan taşlı saldırı olayını fark eden çocukların yakınları söz konusu şahsı bir akaryakıt istasyonuna kadar kovaladı. Canını zor kurtaran şahıs ise kendisini akaryakıt istasyonundaki bir odaya kapattı.

ÖFKELİ KALABALIK ZOR SAKİNLEŞTİRİLDİ

Çevredeki vatandaşlar olayın büyümesini önlerken olay yerine sevk edilen polisler çocukları yaralayan şahsı gözaltına alarak adliyeye götürdü. Yaşanılan korku dolu anlar o esnada orada bulunan bir motosiklet sürücüsü tarafından an be an görüntülendi.

Ankara'da bir kişi çocukları taşla yaraladı, yakınlarını görünce benzinliğe kaçtı!

Burak Çayır adlı vatandaş ise tanık olduğu olayı şu sözlerle özetledi;

"Evime gidiyordum. Motosiklet kullandığım sırada kameram açıktı. Bir olay olduğunu fark ettim. Kovalamaca oluyordu. Takip ettiğimde bir adamın darp edildiğini gördüm. Darp edilen adamın çocukların sesinden rahatsız olduğunu ve bu yüzden kafalarına taşla vurduğunu öğrendim. Çevredekiler de bu durumu görünce olaya müdahale etmeye çalışmış. Daha sonra saldırganın kaçtığı yere polisler geldi ve şahsı karakola götürdü. Kargaşa sırasında tansiyon çok yüksekti"

ÇOCUKLARIN SAĞLIK DURUMU İYİ

Oyun oynarken beklenmedik bir tepki ile karşılaşan çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis ekiplerinin ise olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattığı ifade edildi.

Kaynak: İHA