Ankara'da bir kişi boşanma aşamasındaki eşinin ve kendinin yaşamına son verdi

Her yıl onlarca kadın çeşitli nedenlerden dolayı kendisine takıntılı olan ya da evlilik yaşadığı kişiler tarafından hayattan koparılıyor. Yaşanan olaylar her seferinde kamuoyunu derinden yaralıyor.

Başkent'te akşam saatlerinde yaşanan cinayet okuyanların kanının donduracak cinsten bir olay oldu. Edinilen bilgiye göre Mamak Durali Alıç Mahallesinde aralarında sorun olan bir çift yine bulundukları aracın içinde tartışmaya başladı.

TARTIŞMA ACI BİTTİ

Evliliklerini bitirme aşamasında oldukları öğrenilen çiftlerin tartışması ise kanlı bitti. Çıkan tartışma ise bir ailenin yok olması ile son buldu. Edinilen bilgiye göre B.B tartışma sonucu eşi Z.B'yi yanındaki tabanca ile vurdu. Z.B'yi katleden B.B hemen ardından kendisini de aynı silahla vurarak yaşamına son verdi.

Silah seslerinin duyulmasının ardından mahalle sakinleri polisleri duruma müdahale etmeleri için çağırdı. Aracın yanına gelen görevliler bir erkek ve kadının kanlar içindeki bedenlerini gördü. 112 ekipleri de her iki ismin hayatlarını kaybettiğini doğruladı.

MAHALLELİ BÜYÜK ŞOK YAŞADI

Hangi sebepten dolayı tartışma yaşadıkları bilinmeyen çiftin bu şekilde hayatlarının son bulması bölgede yaşayanlar tarafından büyük bir şok etkisi oluşturdu. Polislerin ekiplerin rahatça çalışabilmesi için şerit çektiği alanın dışında çok sayıda vatandaş yaşananları meraklı gözlerle takip etti.

Ekiplerin çalışmalarını tamamlamalarının ardından cansız bedenler morga götürüldü. Vatandaşlarda ekipler ile birlikte evlerine dağıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı