Ankara’da bir kafedeki kavgada yumruklar havada uçuştu

Ankara’da bir kafede çıkan kavgada resmen yumruklar havada uçuştu. İki grup arasında çıkan tartışmada hızını alamayan şahıslar kafedeki sandalyeleri fırlattı.

Olayın dün akşam saatlerinde Ankara’nın Etimesgut ilçesine bağlı Elvankent bölgesindeki bir kafede meydana geldiği belirtildi.

Kafedeki iki grup arasında çıka tartışmanın nedeninin bilinmediği öğrenildi. Çıkan tartışma kısa süre içerisinde kavgaya dönüştü. Kavgada kafenin maddi zarara uğradığı belirtildi. Vatandaşların telefonlarına kaydedilen görüntülerde iki grubun kavgada birbirine kafedeki masa ve sandalyeleri fırlattığı görüldü.

MASA VE SANDALYELER HAVADA UÇTU

Ankara'da bir kafede 2 grup arasında çıkan kavgada masa ve sandalyeler havada uçuştu. Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bağlı Elvankent semtinde bir kafede henüz bilinmeyen bir nedenle iki grup arasında kavga çıktı. Kavgada yumruklar ve tekmeler havada uçuşurken, hızını alamayan iki grup birbirlerine kafede bulunan masa ve sandalyeleri fırlattı.

KAVGANIN ÇIKIŞ SEBEBİ BİLİNMİYOR

Kavganın ardından kafede maddi hasar oluşurken, o anlar çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.

İki grup arasında çıkan tartışmanın ve kavganın sebebi henüz bilinmiyor. Olay çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına anbean yansıdı. İlk olarak yumruklarla başlayan kavgada hızını aramayan taraflar birbirine kafedeki masa ve sandalyeleri fırlattı.

Kaynak: İHA