Ankara'da bir iş makinesi tırdan düştü!

Facianın eşiğinden dönülen olay Altındağ mahallesinde meydana geldi. Metrelerce sürüklenen aracın nasıl bir hasar verdiği kaza sonrası belli oldu.

Ankara'da bir iş makinesi tırdan düştü!

Gün içinde trafikte ve sokaklarda sık bir şekilde görülen büyük araç taşıyan tırlar bu sefer kötü bir olay yaşanmasına sebebiyet verdi. Denizciler caddesinde yaşanan olayda bir tırın üstünde bulunan iş makinesinin yerinden çıktığı ve yola düştüğü öğrenildi.

ÖNCE PANOYA SONRA ARABAYA ÇARPTI

Büyük bir panik oluşturan iş makinesinin düşmesinin ardından 100 metrelik bir mesafe sürüklendiği öğrenildi. Kontrolsüz bir şekilde giden iş makinesi bir elektrik panosuna ve ardından park halindeki bir otomobile çarptıktan sonra durabildi.

Yaşanan olay mahallede büyük bir korku yaşanmasına neden oldu. Gürültü ile birlikte dışarı bakan vatandaşlar hasar almış trafo ve bir otomobile hasar verdikten sonra duran iş makinesini gördü.

Vatandaşlar kaza sonrasında elektrik arızasının çözümü ve adli süreç adına olay yerine polis ve diğer ekipleri çağırdı. Olay yerine gelen elektrik ekipleri trafodaki sıkıntıları çözmeye başlarken polis ekipleri kazanın nasıl meydana geldiği ve suçlularının kim olduğuna dair çalışmaya başladı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Çevredeki vatandaşlarda kazanın nasıl ve ne şekilde olduğuna dair meraklı bir şekilde gelişmeleri izledi. Hangi nedenden dolayı yerinden fırlayan iş makinesi ile ilgili soruların yapılacak çalışma sonrasında cevaplanması bekleniyor. Yaşanan kazada bir can ve mal kaybının olmaması sevindirici olurken ihmali ya da hatası bulunanların en kısa zamanda cezalandırılması ön görülüyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER