Ankara'da bir adam yavru köpeği vahşice katletti

Üzerine yasa çıkarılıp canlı hakları daha da sağlama alınmasına rağmen cani bir şekilde hayvanları öldürme vakaları sürüyor. Son olarak Polatlı ilçesinden gelen görüntüler görenlerin kanını dondurdu.

Ankara'da bir adam yavru köpeği vahşice katletti

Gündüz saatlerinde sosyal medyada hızlıca üst sıralarda yer alan görüntülerde yetişkin bir adamın yavru bir köpeği defalarca elindeki aletle vurarak hayattan kopardığı görüldü.

DEFALARCA VURARAK KÖPEĞİN CANINI ALDI

Korku filmlerini aratmayacak bir şekilde masum bir hayvanı öldüren şahıs o esnada kendisini kayda alanlara ise tehditler savurdu. Kameraya alınmasına rağmen köpeğe saldırmaya devam eden şahıs köpeğin olay yerinde son nefesini vermesine neden oldu.

Çimençeğiz Mahallesinde yaşanan bu hayvan cinayetini işleyen şahsın yaptığı yanına kar kalmadı.
Elindeki dirgenle darbe üstüne darbe indirdiği yavru köpeği öldüren şahıs görüntülerin gündem olması üzerine Jandarma tarafından gözaltına alındı. İleri bir yaşta olduğu görülen şahıs gözaltına alınmasının ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI

İnsanların izlemekte zorlanacağı anların baş aktörü olan şahsa tepkiler büyüyor. Duyarlı vatandaşlar yavru köpeği öldüren bu kişinin en yüksek noktadan cezalandırılmasını talep ediyor.

Türkiye'de çeşitli dönemlerde bu tarz vahşi bir şekilde hayvan cinayet ve katliamları yaşanıyor. Konunun önlenmesi için vatandaşlardan çağrı üstüne çağrı geliyor

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER