Ankara'da beton sularken inşaattan düşen adam hayatını kaybetti

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde acı bir vefat yaşandı. Henüz 40 yaşında bir vatandaş inşaatta iş yaparken dengesini kaybederek 6. kattan yere düştü.

Ankara'da beton sularken inşaattan düşen adam hayatını kaybetti

İnşaat alanlarında yaşanan ölümlere bir yenisi eklendi. Söz konusu olayın adresi Kahramankazan ilçesine bağlı Hürriyet Sokak oldu. Edinilen bilgiye göre söz konusu sokakta bir süredir devam eden inşaata çıkan H.G beton sulama işlemi yapmaya başladı.

DENGE KAYBI ACI ŞEKİLDE SONUÇLANDI

Betonların daha iyi bir şekilde oturması ve üzerindeki kirlerin gitmesi için yapılan sulama işlemi esnasında dengesini kaybeden 40 yaşındaki H.G metrelerde yükseklikten yere düştü.

H.G'nin düştüğünü gören vatandaşlar büyük bir telaşla olay yerine yöneldi. İnşaattan düşen vatandaşı kurtarmak isteyen görgü sakinleri hızlı bir şekilde sağlık ekiplerini yaşanan durumdan haberdar etti.

Ankara'da beton sularken inşaattan düşen adam hayatını kaybetti

EVLİ VE 2 ÇOCUK BABASIYDI

Olay yerine gelen 112 ekipleri H.G'ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra kendisini tedavi etmek adına hastaneye götürdü. Burada yapılan müdahaleler sonuçsuz kaldı ve 2 çocuk babası şahıs hayatını kaybetti. Babasının müteahhitlik firmasına ait binayı sularken hayatını kaybeden adam kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları ile toprağa verildi.

Bu olayın ardından iş kazaları ve işçi ölümlerine karşı dikkatli olmanın önemi bir kere daha akıllara geldi. Riskli olan işlerde çalışanların kendi güvenliğini sağlamadan çalışmaya başlanması uygun görülmüyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER